top of page

 

Rysk ekonom Norrköping

Hos TDM Ekonomibyrå AB i Norrköping kan ni få hjälp med bokföring, bokslut och årsredovisning av en rysk ekonom. Jag som driver företaget heter Tatiana Andersson och jag är kvalificerad redovisningskonsult samt utbildad till högre redovisningsekonom.

Företaget är beläget i Norrköping men vi arbetar även i dess omnejd. Dessutom finns vi tillgängliga för er i övriga delar av Sverige också då vi kan sköta arbetet på distans.

Tatiana är tvåspråkig och kan därmed erbjuda hjälp på både svenska och ryska. Är ni i behov av hjälp från en rysk och/eller svensk ekonom är ni välkomna att ta kontakt med oss. Är ni intresserade att veta mer om oss kan ni läsa mer under Om oss.

Bland våra tjänster hittar ni bland annat bokföring, lönehantering och årsredovisning. Inom företaget har vi bred kompetens och erfarenhet inom redovisning i olika branscher. Vi är flexibla och anpassar hjälpen utifrån era behov.

Kontakta oss på TDM Ekonomibyrå AB redan idag för att se vad vi kan hjälpa just er med. Kontakta oss smidigt via telefon eller mail.

foto — копия.jpg

Tatiana

Andersson

123_edited.jpg

- Behöver du hjälp med bokföring, lönehanteringar, deklarationer, bokslut, årsredovisningar?

- Hos oss får

du kvalificerad hjälp.

 

- I vilken form vill du ha din redovisning?

- Vi jobbar flexibelt och erbjuder även digital redovisning. 

- Är du stressad och har frågor inom företagandet?

- Tveka inte på att kontakta oss, som ekonom hjälper vi dig inom ekonomiska frågor såsom allt från företagsbildning till ekonomiska analyser.

Tjänster vi erbjuder

TDM
Ekonomibyrå AB
Снимок экрана 2021-01-12 в 08.21.57.png

KONTAKT

St.Persgatan 19

602 33 Norrköping

info@tdm-ekonomibyra-ab.com

Telefon: 072 9294997

Öppettider:

 Mån - Fre: 09:00 —17:00

bottom of page